Kolmården

Kolmården – Pohjoismaiden suurin eläintarha

Ruotsissa riittää lapsiperheille näkemistä ja tekemistä. Suosikkikohteista ehkä kaikkein suosituin on parin ajotunnin päässä Tukholmasta sijaitseva Kolmården, Pohjoismaiden suurin eläintarha. Sinne johtaa joka kesä lukemattomien suomalaisperheidenkin matka. Kolmårdenissa asustaa yli sata eri eläinlajia ympäri maailmaa, tarjoten unohtumattoman elämyksen niin lapsille kuin aikuisillekin.

Safarireitti – Kohtaamisia villien petojen kanssa

Safaripuisto on ainutlaatuinen kokemus, jossa vain autonikkuna erottaa uteliaan lomalaisen puiston villistä asukista. Kolmårdenissa on Ruotsin ainoa delfinaario ja norsut, jotka Ruotsin kuningas sai Thaimaan kuninkaalta lahjaksi. Kolmårdenissa on majoitusvaihtoehtoja joka makuun. Vildsmarkhotelli eläinpuiston vieressä on Afrikka-henkinen. Hotellista on upea näköala merelle. Voit myös majoittua aivan eläinten viereen Safari Camp-telttakylään.

Eksoottiset eläinlajit ympäri maailmaa

Kolmårdenin eläin- ja luonnonpuistossa voi ihastella yli sataa eri eläinlajia, jotka edustavat niin skandinaavisia kuin eksoottisia lajeja ympäri maailmaa. Tarjolla on unohtumaton elämys, kun tutustuu näihin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin villieläimiin. Näiden eläinten näkeminen ja kokeminen jättävät syvän vaikutuksen loman jälkeen.

Safaripuisto – Kohtaaminen villien asukkaiden kanssa

Kolmårdenin Safaripuisto tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa vain autonikkuna erottaa uteliaan lomalaisen ja puiston villit asukkaat toisistaan. Pääset lähelle eläimiä ja seuraamaan niiden luonnollista käyttäytymistä. Safaripuisto tarjoaa jännittäviä kohtaamisia villien petoeläinten, kuten leijonien, tiikereiden ja susien kanssa. Tämä elämyksellinen reitti hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Majoituksen valinnanvaraa luonnonläheisessä ympäristössä

Vildsmarkhotelli – Afrikan henkeä ja upeita näköaloja

Kolmårdenissa on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka tyydyttävät erilaisia makunystyröitä. Vildsmarkhotellin eläinpuiston vieressä voi uppoutua Afrikan tunnelmaan ja nauttia upeasta näköalasta merelle. Hotellin ainutlaatuinen sijainti tarjoaa unohtumattomia elämyksiä luonnonläheisessä ympäristössä.

Safari Camp – Ainutlaatuinen yöpyminen eläinten läheisyydessä

Mikäli kaipaat vielä lähemmäksi eläimiä, voit valita majoituksen Safari Camp -telttakylässä. Näissä telttamajoituksissa pääset yöpymään aivan eläinten läheisyydessä ja nauttimaan luonnon rauhasta täysin ainutlaatuisella tavalla. Safari Camp tarjoaa unohtumattoman elämyksen ja mahdollisuuden kokea luonto aivan uudella tavalla.

Laajempi kuvaus Kolmårdenin eläitarhasta löytyy Ruotsin huvipuistot kohdan alta: Kolmårdenin elämyspuisto

Lue myös sivu Djurgården

Yksi kommentti artikkeliin ”Kolmården”

Jätä kommentti